Expeditiegroepen

Binnen Stichting Brigantijn werken we met expeditiegroepen. Een expeditiegroep is een groep mensen die betrokken is bij onze stichting en die mensen samen creëren ideeën, beleid en voorstellen om onze stichting continu te verbeteren. Brigantijn heeft deze expeditiegroepen omdat wij ons samen verantwoordelijk voelen voor het onderwijs en de ontwikkeling van onze leerlingen. Daarnaast willen we alle medewerkers in hun kracht zetten en op deze manier kan iedereen zijn / haar talent inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren.

Elke expeditiegroep bestaat uit medewerkers van Brigantijn. Dit kan een leerkracht zijn, een conciërge, een directeur, een onderwijsassistent en ga zo maar door. Iedereen die betrokken is bij onze stichting. Elke expeditiegroep heeft één of meerdere opdrachten. Deze opdrachten heeft de expeditiegroep zelf geformuleerd of is aangedragen of voorgesteld door betrokkenen van Brigantijn. De betreffende expeditiegroep gaat vervolgens aan de slag met de betreffende opdracht en maakt dit kenbaar middels deze site zodat iedereen in de organisatie kan zien waar men mee bezig is. Ook kan er advies gegeven worden op vraag van de expeditiegroep.

De volgende expeditiegroepen zijn actief binnen Brigantijn:
• Expeditiegroep Personeel & Opleiden
• Expeditiegroep Communicatie, informatie & PR (CIPR)
• Expeditiegroep Onderwijs & Kwaliteit
• Expeditiegroep Friskijkers
• Expeditiegroep Organisatie & Ontwikkeling
• Expeditiegroep Huisvesting & Financiën
• Expeditiegroep Strategisch beleid

Ga naar het overzicht van onze expeditiegroepen om alle actieve opdrachten te zien of ga naar de specifieke pagina van een expeditiegroep om alle ins en outs te lezen: actieve en afgeronde opdrachten, leden en vergaderdata.